0-2.jpeg

Maandag 3 december ben ik samen met Edwin Goes vanuit de organisatie Nepal Healthcare Equipment Development Foundation voor de tweede keer naar de organisatie Friends of CVDS gegaan. Een kleine organisatie voor kinderen met een geestelijke beperking.

Hier hebben wij gekeken naar de vorderingen van de decubitus wond van 1 van de kinderen. Ook hebben wij de organisatie voorzien van extra verband materialen en verzorgingsproducten voor de kinderen. Om zo de decubitus wond beter en schoner te kunnen verzorgen en ook om de huid van de kinderen goed te kunnen verzorgen.

De verpleegkundige Kalpana doet haar uiterste best samen met de andere verzorgende om de kinderen een zo goed mogelijk onderdak te geven. Buiten alleen onderdak worden er aan de kinderen die mentaal goed genoeg zijn ook lessen gegeven. Zoals kleuren of puzzels.

Stephanie en ik zijn van plan om in januari nog 1 dagje langs te gaan om te kijken hoe het gaat met de kinderen. Ook zullen wij dan kijken of wij nog wat voor de kinderen en de organisatie kunnen betekenen.

<English below>

On Monday 3th of December I went to the organization Friends of CVDS for the second time with Edwin Goes to represent the organization Nepal Healthcare Equipment Development FoundationFriends of CVDS is a small organization for children with a mental disability.

Here we have looked at the pressure ulcer wound of one of the children. We have also provided the organization with extra related materials and care products for the children. So they are able to take care of the pressure ulcer wound better and cleaner, but also to take care of the skin of the children.

The nurse Kalpana is doing a great job together with the other caretakers to provide the children with the best possible accommodation. Besides this does they provide the children who are mentally good enough lessons. Like colouring or how to puzzle.

Stephanie and I are planning to visit one more day in January to see how the children are doing. We will see if we can do something for the children and the organization then.

-Geschreven door Lotte van Schie.

%d